[Inne] jak założyc dolną osłonę pod kierownicą tą która

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kelok1
    Ambiente
    • 2008
    • 102
    • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Wygląda to właśnie na sterownik od szyb że padł, spróbuj od kogoś może pożyczyć i podmienić na chwile cały panel sterowania, to będziesz miał jasność.
  • janusz_007
    Rider
    • 2007
    • 473

siema.

mam auto na gwarancji, ale mysle ze to w niczym nie przeszkadza. ostatnio wypiął mi sie spinacz od wyciagania bezpiecznikow i chcialem go wyciagnac bo uwazałem ze jest pod kierownicą. odkręciłem tą dolną osłonę która idzie nad pedałami i za cholere teraz jej nie moge wkręcic tak aby od strony lewej nie wystawała poza obrys deski. z tyłu po lewej stronie jest taka szyna (nad pedałem sprzęgła), po prawej (nad pedłame gazu) jest metalowa oś w którą osłona sie zatrzaskuje natomiast od przodu są dwie śruby i jeden zatrzask po środku.
    jak mam to założyc?
    czy najpierw wkręcic śruby a potem próbowac prawa strone wkładać w tą oś metalowa w której sie zatrzaskuje prawa strona nad pedalem gazu ? czy jakos inaczej? bo do tej pory jak poupycham oslone na swoje miejsce i na koncu wkręce sruby to za cholere nie jest to rowno...

dzieki za info - mam nadzieje ze mi pomozecie bo nie drażni to ze to tam tak sterczy, niby nie duzo, ale jednak jest to drażniące...
    VW Golf V black;DD ---> 1.9TDI BXF 08" DD

Komentarz

Pracuję...